Nieuws

Wat leeft er in de tuin?

Lichaamsverzorging een Workshop uit grootmoeders kastje!

Verzorgd door Liedewij Giri Natuurgeneeskundig therapeut www.joyti.nl

In de winter is het guur, we worden wat sneller ziek of kunnen wel een beetje aandacht gebruiken. Tijd om naar binnen te keren en zelfzorg uit je eigen voorraad te halen.

In deze workshop leer je kort een aantal zelf-help remedies, zoals zalven maken en wikkels aanleggen om koorts te temperen. Daarnaast vertel ik je meer over preventieve natuurgeneeskunde vanuit een holistische visie. Met immuunthee, heilzame klei, geneeskrachtige kruiden, etherische oliën, maskers & kompressen en voetenbadjes. Leuk als vriendinnen uitje, moeder[1]dochter moment of om je te verdiepen en een keertje uit te proberen. Je oefent op jezelf én bij elkaar. Voor álle materialen wordt gezorgd. Op het einde van de dag neem je naast een potje zelfgemaakte zalf óók een wijzer mee met tips en recepten.

Neem dan een kijkje op mijn website voor natuurgeneeskundige therapie. Joyti Natuurgeneeskunde is een erkende praktijk voor alternatieve natuurgeneeswijzen www.joyti.nl

WORKSHOP LICHAAMSGERICHTE VERZORGING:

Datum: zondag 19 november 2023

Tijd: 13:00-17:00 inloop 12:30

Kosten: €70,= incl. recepten gids 'doe het zelfjes' uit eigen keuken én zelfgemaakte zalf

Locatie: Sophia's Tuin, Seterseweg 7 Oosterhout, nabij Dorst

Aanmelden: liedewij@joyti.nl

Archief agenda

Nieuwsbrief ontvangen?

Als je elke week onze nieuwsbrief wilt ontvangen met o.a. informatie over het pakket van die week schrijf je dan hier in.

Contactgegevens

 

logo sophias tuin web kader

Sophia’s Tuin

Seterseweg 7
4903 RV  Oosterhout / Dorst

www.sophiastuin.nl

facebook 3 321

Gecertificeerd door Skal

 

Eko skal

NL-bio-01 | Skalnr 103503