Winkel

Aardappels, groente, fruit en eieren. Vers en dichtbij.

De winkel

winkel1We verkopen onze groenten in de winkel bij de tuinderij. Als we het zelf niet hebben vullen we het aan met producten van biologische boeren en tuinders uit de regio. Daarmee bieden we jou een ruime keus aan groenten, fruit, aardappelen en eieren!

Openingstijden

Woensdag 15.00 – 18.00 uur
Zaterdag 10.00 – 13.00 uur

PIN LOGONieuw: Betalen met pin mogelijk!

Aan jou de keus

Losse verkoop

Kom op woensdagmiddag of zaterdagochtend naar de winkel. Niet in de winkel, maar wel op het land? Dan gaan we het voor je oogsten!

Groentekrat

Elke zaterdag een krat met 5-6 groenten van het seizoen. Zorgvuldig samengesteld, met balans tussen wortel-, stengel-, blad-, bloem- en vruchtgewassen. Zoveel mogelijk eten volgens het “hier-en-nu” principe. In abonnementsvorm, zodat het elke week klaar staat, of flexibel de groentekrat bestellen wanneer je wilt. Extra groente, fruit of aardappelen bijbestellen kan ook!

Bestellen via webshop

Kies zelf vooraf wat je wilt eten; bestel via de webshop en het wordt voor je klaargezet. Af te halen op zaterdag in de winkel of een afhaalpunt.

 

 

Nieuwsbrief ontvangen?

Als je elke week onze nieuwsbrief wilt ontvangen met o.a. informatie over het pakket van die week schrijf je dan hier in.

Contactgegevens

logo sophias tuin web kader

Sophia’s Tuin 

Seterseweg 7 te Oosterhout / Dorst.

www.sophiastuin.nl

facebook 3 321